Dokonalý požitek z cestování přináší luxusní butik se svou kolekcí luxusních zavazadel. Ať se vydáte na cestu letadlem, lodí nebo autem, ať bude vaše cesta trvat týdny nebo pojedete jen na víkend, s těmito luxusními zavazadly budete rozhodně výjimeční.

Z široké kolekce vám přinášíme tipy na dva zástupce na luxusní zavazadla: Portofino a Candy.

Luxusní zavazadla Portofino

Luxusní kožená anglická příruční cestovní zavazadla z kolekce Portofino jsou výjimečně elegantní, praktická, jednoduše úžasná! Každé zavazadlo je ručně vyrobené z nádherné telecí kůže s krátkým chlupem. Hlavní dominantní prostor na dvojitý zip je opatřen zámečkem a vnitřní prostor je vykládán kvalitním grogrénem. Oddělený spodní prostor na zip je vyhrazen pro vše, co s sebou na cestách potřebujete a uspokojí i náročnější cestovatele.

Zavazadla Portofino byla navržena tak, aby bylo možné je nosit mnoha způsoby. Obsahují proto robustní, plně nastavitelný kožený ramenní popruh, kolečka pro pohodlnou přepravu, stejně jako ucha pro nošení v ruce. Konce zipů jsou připraveny pro umístění visacích zámků. Součástí uch je zavazadlová jmenovka.

Luxusní cestovní zavazadla Portofino jsou vhodná pro nejnáročnější cestovatele.

Stylová luxusní zavazadla Candy

Fantastická luxusní zavazadla Candy patří do kategorie nejmenších cestovních zavazadel. Jsou dokonale praktická a vhodná i na palubu letadla.

Candy se vyrábějí ručně z překrásné kvalitní telecí kůže v kombinaci s pravým hedvábím ve vnitřním prostoru. Kompaktní, ale přesto prostorná zavazadla Candy jsou opatřena vnitřními kapsami a přihrádkami, které poskytují další prostor pro cestovní potřeby, zatímco vnější kapsy jsou ideální pro poslední nákupy na letišti.

Výsuvná rukojeť je uschovaná v úhledném prostoru na zip. Pro nošení v ruce najdeme v horní a na boční straně umístěná ucha pro snadné nošení z boku nebo ve svislé poloze. Nedílnou součástí jsou kolečka ve spodní části. Kovové doplňky jsou italské výroby, zipy a zámky jsou originální švýcarské.

 

Pánské aktovky >

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.