pánské kožené aktovky

Luxusní butik Antorini.cz představuje pánské kožené aktovky elegantního designu a precizního ručního zpracování. Luxusní kožené aktovky Antorini jsou ideální pro vrcholové manažery.

Pánské kožené aktovky Antorini

Luxusní kožené aktovky italské VÝROBY ANTORINI

Kožené aktovky značky Antorini představují nejvyšší třídu mezi koženými aktovkami. Každá aktovka z řady Antorini představuje klasickou mistrovskou práci Antorini. Precizní zpracování a nejvyšší kvalita použitých materiálů.

Pánská kolekce ANTORINI Executive vnáší do manažerských aktovek eleganci a charisma. Základ tvoří mistrovská rukodělná práce a přírodní materiály s důrazem na zdlouhavé procesy zpracování kůží, jejichž výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost. Na počátku vzniku této kolekce stála snaha vymanit se z šedého průměru a dosáhnout dokonalosti v každém směru.

Značka ANTORINI je vyhlášená svou schopností až překvapivě snadno propojovat historii a moderní trendy. Výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost a lehkost odrážející se i v minimální váze aktovky. Dvě hlavní oddělení doplněná o kapsičku na zip, kapsičku na telefon či drobnosti, poutka na psací potřeby, jsou doplněna o dvě kapsy na dokumenty a zadní kapsu na zip. Aktovka tak nabízí dostatek prostoru pro každodenní nošení. Nosit ji můžete v ruce či přes rameno díky odnímatelnému ramennímu popruhu. Aktovky byly vyrobeny v Itálii tradičními rukodělnými postupy.

Rozměry: 42 x 32 x 9 cm
Materiál: kvalitní italská hovězí kůže
Barva: černá s oranžovým lemováním

Vyrobeno v Itálii. Dárkově baleno.

Luxusní aktovky Antorini

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.